DOSTAVA IN PLAČILO

Vsak izdelek iz spletne trgovine je dostopen v razumljivem roku in gre na pot v najkrajšem možnem času.

Trudimo se, da paketke odpošljemo v 1-2 delovnih dneh, nato gre paket v dostavo s Pošto Slovenije (naslednja 1-2 delovnih dni). Pakete odpošiljamo preko Pošte Slovenije, s sledilno številko.

Celotne rok dobave izdelkov je predvidoma 2-5 delovnih dni. Za ročno izdelane izdelke se čas podaljša – o dobavnem roku vas kontaktiramo.

Cena dostave je 4 EUR.

V ceno dostave so všteti stroški obdelave naročila, stroški pakiranja in dostavni stroški.

NAČINI PLAČILA

Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave (ta se obračuna posebej). Trgovec ni davčni zavezanec, zato cene ne vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo naprej določene veljavnosti. Popusti in kuponi se med seboj ne seštevajo.

Ponudnik kupcu omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov:

PLAČILO PO PREDRAČUNU:
Z vnaprejšnjim nakazilom kupnine na transakcijski račun podjetja Veseli trenutki. Na vašo elektronsko pošto vam posredujemo izdelan predračun, rezervacija naročenih artiklov se opravi nemudoma po izvedenem nakupu. Rok plačila predračuna je tri dni, tako dolgo velja tudi rezervacija za naročene izdelke. Po poteku roka za plačilo oziroma najkasneje sedem delovnih dni od dneva poslanega predračuna.

V kolikor trgovec prejme plačilo po izteku roka veljavnosti predračuna in ni potrdil podaljšanja veljavnosti in plačila predračuna, ni dolžan vrniti kupnine, v primeru, ko je zaradi sprostitve rezervacije dotični artikel prodan ali ga več ni na zalogi.

PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI:
Poteka preko plačilnega sistema Stripe. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako daq je vaša varnost zagotovljena. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, American Express, Diners in Maestro (če plačnikova kartica Maestro to omogoča)

PLAČILO PREKO PAYPAL-A:
Varno plačilo preko Paypal-a.

VRAČILO IZDELKOV

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima kupec pravico, da vrne kupljeno blago brez navedbe razloga. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga in sicer preko kontaktnega obrazca ali elektronske pošte na elektronski naslov [email protected], blago pa mora vrniti v nadaljnjih 14 dneh.

Naslov za vračilo izdelkov je:

ALEŠ VREŠ S.P.
Bukovci 111/a, 2281 Markovci

Morebitne stroške krije kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Izdelki morajo biti nepoškodovani, v originalni embalaži ter nespremenjeni količini. Vračilo kupnine za personalizirane ter ročno izdelane izdelke ni mogoče.

V primeru odstopa od pogodbe prodajalec nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Prodajalec vrne prejeta plačila kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če je kupec izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva. V primeru, da vračilo na isto plačilno sredstvo ni mogoče, ponudnik kontaktira uporabnika.