POLITIKA ZASEBNOSTI

Upravitelj spletne trgovine Veseli trenutki, Aleš Vreš s.p. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja spletne trgovine Veseli trenutki, se zbira naslednje uporabnikove podatke:

-ime in priimek
-naslov s poštno številko
-elektronski naslov (ki je hkrati tudi uporabniško ime)
-telefonsko številko
-geslo v šifrirani obliki
-ostale podatke, vnesene v obrazce v spletni trgovini Veseli trenutki

Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo. Kontaktne informacije uporabljamo le v primeru, ko je potrebno vzpostaviti stik z uporabnikom ter za občasno pošiljanje informativnega gradiva. Naslov posredujemo dostavni službi (Pošta Slovenije) za namen dostave.

Upravitelj spletne trgovine se zavezuje, da ne bo podatkov o uporabnikih posredoval nepooblaščenim osebam.

Zaradi zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopate do spletnega mesta.
Ob začetku obiska, se vsakemu uporabniku dodeli sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Med drugim, lahko na vaš računalnik, spletna trgovina Veseli trenutki shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka v šifrirani obliki (da se prepozna uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) in piškotki sistema Google Analytics (analiziranje obiskanosti spletnega mesta).

Na strežnik spletne trgovine Veseli trenutki se trajno shranjujejo vsi omenjeni podatki, razen piškotkov. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po krajšem času neaktivnosti. Trajni piškotki se shranjujejo na računalnik obiskovalca.

POLITIKA UPORABE PIŠKOTKOV

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. S to tehnologijo se ne zbirajo osebni podatki o posameznih uporabnikih. O uporabi piškotov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev.

Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikov storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

O PIŠKOTKIH

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

UPRAVLJANJE PIŠKOTKOV V BRSKALNIKU

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno domeno izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika.

V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili, vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.